Seful statului a recunoscut ca invitatia de a face o vizita la Moscova, pe care i-a facut-o public Vladimir Putin la Summitul NATO de la Bucuresti, nu a ajuns nici azi la Cotroceni.

Seful statului a recunoscut esecul proiectului unei vizite, in toamna acestui an, la Moscova, in timpul unei discutii cu o delegatie de ziaristi francezi, care a avut loc, saptamana trecuta, la Palatul Cotroceni. Inregistrarea conferintei de presa a fost pusa la dispozitia ziarului Cotidianul de trimisul special in Romania al revistei franceze ,'Courrier International', Iulia Badea-Guéritée.

'Vizita in Federatia Rusa?', a fost intrebarea ziaristilor francezi. Dupa o scurta ezitare, Traian Basescu a explicat: 'A fost o invitatie din partea fostului presedinte Vladimir Putin. Aceasta invitatie nu a venit. Se lucreaza la o agenda care va fi extrem de dificil de stabilit.

Din ratiuni interne, de la negocieri se asteapta efecte directe. Negocierea pe agenda este extrem de dificila'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.