Presedintele PSD a dorit sa decida singur care dintre social democrati participa la talk show-uri si cine are voie sa comunice cu ziaristii si l-a lasat pe Mitrea fara atributiile de sef de campanie.

Mircea Geoana a acutizat conflictul cu Miron Mitrea, interzicandu-i acestuia, care este, oficial, seful de campanie al PSD, sa gestioneze si relatia partidului cu presa. Inainte de inceperea campaniei electorale, Geoana a avut o discutie foarte dura cu Mitrea, caruia i-a spus ca 'de acum inainte se va ocupa personal de comunicarea partidului', desi aceasta intra in atributiile sefului de campanie.

Presedintele PSD i-a reprosat lui Mitrea faptul ca la alegerile locale 'comunicarea a fost foarte proasta', supararea lui fiind legata in realitate de atacurile la adresa sa pe care le-a facut in acea perioada Madalin Voicu, purtator de cuvant al staffului de campanie, impus de Mitrea in aceasta functie.

Voicu declarase in perioada campaniei ca Mircea Geoana este 'o leguma' si ca 'bate apa in piua', atragandu-si supararea presedintelui care a incercat sa il excluda din PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.