Regizorul Sergiu Nicolaescu, candidat PSD, a criticat sambata femeile tinere acuzandu-le ca se ocupa de cariera politica in loc sa isi asume rolul de mame. Afirmatie taxata pe loc de tinerele candidate.

Intr-un interviu acordat Agerpress, regizorul Sergiu Nicolaescu a criticat 'fetele tinere' care-si doresc sa acceada in Parlament. Nicolaescu a tinut sa remarce ca pentru femeile tinere care doresc sa devina senator sau deputat 'altceva pe lume nu mai exista, nu au loc sa faca copii, se gandesc sa fie parlamentari, senatori si asa mai departe'.

Candidat din partea Aliantei PSD-PC in Colegiul 1 senatorial din Bucuresti, Nicolaescu pledeaza pentru reducerea numarului de femei-politician, dar si pentru ca femeile care ajung sa fie parlamentari sa se apropie serios de varsta senectutii.

El spune ca 'fara discutie' in politica trebuie sa fie 'cateva' femei, dar si acelea sa fie 'mai in varsta, nu sa faca cariera politica'.

'Ma uitam la doamna Clinton in SUA, mi-a stat mintea in loc! Clinton la vremea lui n-a fost un presedinte, daramite nevasta sa', este argumentul suprem aruncat in joc.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.