Face cum face senatorul PSD de Arges Nicolae Vacaroiu si mai gaseste o metoda de a-si rotunji averea. Astfel, in ciuda nenumaratelor inginerii financiare comise de insusi dom' Vacaroiu, a afacerilor dubioase in care a fost implicat Mihai Vacaroiu jr. si a afacerii "Biterul Suedez" in care s-a implicat si Marilena Vacaroiu, averea familiei presedintelui Senatului abia ca este de numai... "un pic peste un miliard". Si, asa de "saraca" fiind, Marilena Vacaroiu s-a gandit, probabil, sa-si aduca contributia la cosul zilnic al familiei si si-a cautat un serviciu. Evident, la stat.

Nu stim cum, dar s-a intamplat sa dea chiar peste cel mai bine retribuit loc de munca! Asa se face ca Marilena Vacaroiu a ajuns anul trecut, probabil prin imprejurari specifice, salariata Fondului de garantare a depunerilor populatiei (se ocupa cu depozitele pe care bancile sunt obligate sa le depuna pentru garantarea economiilor populatiei, in caz de faliment al bancilor). Sotia senatorului de Arges chiar s-a spetit, muncind pe branci, fiind retribuita cu 74 milioane lei/luna. Exact 2.055,5 euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.