Constantin Ragea , fost partener de afaceri al lui Predoiu, a fost numit, vineri, de Tariceanu, subsecretar de stat in Ministerul Justitiei, dupa ce a fost numit secretar de stat, in luna mai, fiind inlocuit, insa, peste o saptamana, dupa ce s-a aflat ca acesta nu are studii juridice si ca a detinut o firma cu actualul ministru al Justitiei, transmite NewsIn.

Tariceanu i-a demis, in luna mai, din functia de secretari de stat in Ministerul Justitiei pe Gheorghe Mocuta si Katalin Kibedi. Initial, pe unul dintre cele doua posturi a fost numit Radu Ragea, desi nu avea studii juridice. Acesta a fost inlocuit peste aproximativ o saptamana cu Theodor Catalin Nicolescu.

Potrivit site-ului Ministerului Justitiei, Ragea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale, Academia de Studii Economice, Bucuresti, si are studii doctorale in managementul riscului societatilor comerciale multinationale. El a avut, pana acum, functia de secertar general adjunct la MJ.

La numirea sa in functia de ministru, Catalin Predoiu controla, impreuna cu Radu-Constantin Ragea si in proportii egale, firma P&R Forus Strategies, prezenta pe piata consultantei de business. Firma a fost inregistrata in octombrie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.