Primul ministru Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat vineri, in judetul Cluj, pe liderul PD-L Emil Boc ca spune "numai tampenii" si vorbeste "ca o moara stricata" atunci cand se refera la faptul ca alocarile bugetare se fac pe criterii politice, transmite NewsIn.

"Domnul Boc, il aud mereu la televizor vorbind numai tampenii si spunand ca banii se dau pe criterii nu stiu de care, pe criterii politice mai exact", a spus Tariceanu, vineri, in comuna clujeana Geaca, unde a vizitat unele obiective de investitii in infrastructura in mediul rural.

Primul ministru a insistat sa prezinte situatia investitiilor in infrastructura rurala in regiunea nord vest, afirmand ca sunt in total 37 de localitati care au beneficiat de importante fonduri guvernamentale. "Aceste lucrari se fac pe baza de proiecte, fondurile sunt alocate pe baza de proiecte care sunt prezentate de autoritatile locale. Ca sa lamurim aceasta problema, pe care o tot tacaneste domnul Boc, care tot timpul vorbeste ca o moara stricata si nu stie despre ce vorbeste", a afirmat Tariceanu.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, l-a completat pe premier spunand ca de fondurile guvernamentale pentru infrastructura rurala au beneficiat 12 comune clujene conduse de primari PD-L, 11 conduse de primari PSD si doar sase - sapte conduse de primari liberali.

"Aceste investitii contribuie, nu atat cat e nevoie. Nu este suficient, nu vreau sa fiu gresit inteles, dar este un program consistent, care a demarat si al carui roade le vad. (...) V-am spus aceste lucruri ca sa terminam cu aceasta demagogie ieftina pe care domnul Boc nu inceteaza sa o faca. Aceasta este deosebirea esentiala, ca domnul Boc vorbeste si eu, ca prim-ministru, in acesti patru ani am facut", a mai spus Tariceanu.

Primul ministru a vizitatat comuna Geaca, unde a inaugurat un drum comunal de 4,5 km, finantat din fonduri SAPARD si a inspectat lucrarile la opt poduri si podete care vor fi finantate cu fonduri de la guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.