Nu ne mai mira nimic vizavi de tertipurile celor care vor sa ne conduca destinele, de a strange cat mai multe voturi. Se fac frate cu dracu’ pana trec puntea, tricoteaza, pun muraturi, dau cu mopul, danseaza cu boschetarii in zonele sarace, dar strategice din Capitala si nu se dau in laturi de la nimic.
Daca este nevoie, la intalniea cu rockerii se dau fani IRIS, la cea cu baietasii de cartier fredoneaza versuri de la Parazitii, iar daca dau un spectacol pentru manelisti --ca e multi in tara asta- politicienii nostri sunt frate de cruce cu Adi Minune sau Nicolae Guta. Ne-am convins de-a lungul timpului si pe parcursul multor campanii electorale ca preferintele celor mai inalti in functiile Statului variaza dupa cum bate vantul. Asa se face ca, l-am gasit pe domnul Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL acolo unde nu ne-am fi asteptat vreoadata: pe un site destinat manelistilor din tara-ntreaga, myneletv.ro, al carui fondator este Costi Ionita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.