Palatul Paralamentului va gazdui, la toamna, un bal mascat de Halloween, la care vor participa 500 de invitati. Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea asociatiei Ovidiu Rom care va organiza evenimentul in scopul strangerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor defavorizate. In conditiile in care se prezinta, ca fiind o organizatie neguvernamentala non-profit, Ovidiu Rom a cerut sa i se puna la dispozitie sala Unirea, in regim de gratuitate, desi, potrivit tarifelor practicate, ar fi trebuit sa plateasca in jur de 1.800 de euro pentru inchirierea spatiului.

Conducerea Camerei Deputatilor s-a lasat convinsa de faptul ca organizatorii nu trebuie sa achite nici un ban, tinand cont de publicitatea pe care o vor face si de caracterul social al manifestarii. La balul mascat ar trebui sa-si faca aparitia si celebritati de la Hollywood, precum si reprezentanti ai guvernului SUA si ai firmelor multinationale din Bucuresti. Asociatia Ovidiu Rom mai spune ca 25% din invitati vor fi straini, majoritatea - influenti oameni de afaceri, anticipand ca va fi cel mai "grandios" eveniment de strangere de fonduri organizat vreodata in Romania.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.