Liderul PC, Dan Voiculescu, il acuza pe Traian Basescu ca se "victimizeaza" pentru a ajuta PD-L in campania electorala, referindu-se la declaratiile presedintelui Basescu privind o posibila suspendare a sa, dupa alegerile parlamentare, transmite NewsIn.

Dan Voiculescu critica declaratiile lui Basescu, potrivit carora stie de doua luni de zile ca se pregateste suspendarea sa dupa alegerile parlamentare, daca nu numeste un premier pe care-l doresc anumiti lideri politici. „Traian Basescu este disperat ca PD-L pierde teren si arunca pe piata un complot cu adversari sangerosi care l-au inconjurat pe inocentul Traian Basescu. O poveste orchestrata cu un singur scop, ca seful statului sa mai ofere o tema de campanie PD-L, ca sa-i ajute in campania electorala”, a precizat Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu mai spune ca, prin declaratiile sale, presedintele creeaza instabilitate in contextul crizei economice mondiale.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1 TV ca stie ca se pregateste suspendarea sa dupa alegerile parlamentare, daca nu numeste un premier pe care-l doresc anumiti lideri politici, dar spune ca nu va mai accepta o "lovitura de stat".

"Cei care o pregatesc sunt aceeasi echipa: Voiculescu, Hrebenciuc, Geoana, Tariceanu.(..) Stiu acest lucru de doua luni. Daca dupa alegeri nu pun un premier stabilit de ei, presedintele o sa fie suspendat pe motive constitutionale. Cert este, va asigur, ca nu se mai poate, pentru ca nu voi mai tolera o lovitura de stat", a declarat Traian Basescu. Presedintele a adaugat ca cei care doresc o noua suspendare a sa s-au intalnit deja sa stabileasca acest lucru si a spus ca nu ar fi abordat acest subiect, daca presedintele de onoare al PC Dan Voiculescu nu s-ar fi referit la aceasta posibilitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.