Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, ieri, ca PSD spera ca dupa alegerile parlamentare nu va avea nevoie sa faca aliante pentru realizarea majoritatii si ca este posibil sa se alieze doar cu parlamentari ai minoritatilor nationale
Mirza a spus ca unii candidati din partide de dreapta duc o campanie de dezinformare, sugerand electoratului sa-i voteze pentru ca, oricum, dupa alegeri vor fi la guvernare alaturi de PSD. “PSD nu face aliante preelectorale cu partide de dreapta de care oamenii s-au saturat”, a spus Mirza, care a aratat ca abia dupa 30 noiembrie PSD va stabili daca va fi nevoie sa faca alianta cu un alt partid. El a aratat ca, in prezent, in judetul Suceava, pentru a castiga voturi, partidele de dreapta incearca sa convinga electoratul cu candidati proveniti din PSD. ”Numai in colegiul in care candidez eu sunt trei fosti membri PSD care candideaza din partea partidelor de dreapta”, a spus Mirza, care sustine ca partidele de dreapta nu mai sunt ascultate de nimeni si ca au ajuns “sa care bolnavi psihic la actiuni electorale”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.