In premiera dupa 1989, Ion Iliescu (75 de ani) nu va mai participa la alegerile pentru Parlamentul Romaniei. Fostul sef al statului si-a desemnat insa urmasii
  • Ionut Vulpescu si Serban Nicolae. Ei sunt beneficiarii testamentului politic al lui Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei. Primul dintre ei candideaza pentru Camera Deputatilor, celalalt pentru Senat. Ambii din partea PSD. Ion Iliescu a promis ca-i va sprijini pe amandoi. Va merge cu ei pe strada, ii va arata oamenilor, se va asigura ca vor zambi cum trebuie in afisele electorale, alaturi de el.
  • Favoritul lui Iliescu pare sa fie Ionut Vulpescu. Are 32 de ani si lucreaza de opt ani alaturi de fostul sef al statului, azi presedinte de onoare al PSD. Mai exact, din campania prezidentiala a anului 2000, in urma careia Vulpescu a ajuns la Cotroceni ca ocupant al unui scaun de expert la Departamentul de Culte.

  • Vulpescu este absolvent de Teologie si peste cateva zile isi va sustine doctoratul la filozofie, cu o lucrare despre etica muncii. Acum doua zile, Ion Iliescu a participat la inaugurarea sediului de campanie al lui Vulpescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.