Bogdan Olteanu a anuntat, marti, la inceputul sedintei de plen a Camerei Deputatilor ca deputatul independent Nati Meir a renuntat sa-si mai dea demisia si isi va duce la final mandatul de parlamentar. „Va propun sa luam act de aceasta decizie care ne starneste tuturor o mare bucurie. Avem si un dosar foarte voluminos in care domnia sa (Nati Meir – n.r.) explica aceasta importanta decizie. Vom face copii pentru toti colegii care doresc”, a spus Olteanu.

Deputatul independent Nati Meir si-a anuntat demisia de doua ori pana acum, dar de fiecare data s-a razgandit. Ultima oara, Meir anuntase ca va demisiona la 1 noiembrie. "Am ales sa demisionez incepand cu data de 1 nomiebrie 2008 deoarece pe data de 27 octombrie voi organiza o petrecere, botezul primului meu nepot, si la acea data vreau sa fiu inca deputat", precizeaza Meir, intr-o scrisoare adresata presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Alte motive invocate de Meir atunci erau "hotararea de guvern care limiteaza accesul parlamentarilor in penitenciarele din Romania, presiunile care se exercita in parlament la vot si cresterea numarului de incidente cu caracter antisemit din Romania".