Liderul PRM, CV Tudor, a declarat, intr-un interviu acordat ieri agentiei Agerpres, ca ramane fidel ideii de dialog cu toate formatiunile politice in vederea crearii guvernului, dupa alegerile parlamentare, dar conditionat

"Noi suntem adeptii dialogului, a usilor deschise si, in principiu, putem colabora cu oricine,daca isi vor da hotii afara, putem vorbi cu oricine", afirma liderul PRM.

El nu exclude o eventuala colaborare nici cu UDMR, dar impune conditia renuntarii la pretentiile de autonomie teritoriala. "Putem vorbi si cu UDMR, cu o singura conditie: sa scoata din statutul si din programul sau intentia de a obtine autonomia teritoriala. Asa ceva numai peste cadavrul meu se va petrece", spune CV Tudor.

Cat priveste prezidentialele din 2009, liderul PRM nu-si mai doreste atat de mult sa obtina functia suprema in stat, dupa trei candidaturi esuate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.