Sefului statului i-a tremurat vocea la Radio Romania Actualitati evocand momentul in care la acest post s-a auzit pentru prima oara: “Va ordon treceti Prutul!”.
Presedintele Traian Basescu a plans, vineri, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati, conform Cotidianul Invitat de realizatorul emisiunii “Sfertul Academic”, Paul Grigoriu, sa spuna ce reprezinta pentru el Radio Romania, care maine va sarbatori prima emisiune, sefului statului i-a tremurat vocea si, dupa o pauza, a spus emotionat: “La Radio Romania s-a auzit pentru prima oara «Va ordon treceti Prutul!»“. Dupa care, cu vocea gatuita de emotie, a evocat si alte momente din istoria Romaniei care s-au auzit pentru intaia oara la Radio Romania.

La patru ani de la prima izbucnire in lacrimi televizata cu care s-a lansat in cursa pentru Cotroceni, Basescu a plans din nou in direct, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, comenteaza si Evenimentul Zilei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.