Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan, a declarat, joi, la Craiova, ca Romania s-a dezvoltat in perioada guvernarii PNL, dar s-a dezvoltat pe datorie, transmite corespondentul NewsIn.

"Vreau sa-i transmit lui Tariceanu ca Romania s-a dezvoltat foarte mult in timpul guvernarii PNL, dar s-a dezvoltat pe datorie. Romanii au credite si stiu ce inseamna sa platesti mai mult pentru ele. Romania a avut resurse financiare in 2004 cum n-a avut niciodata, insa Calin Popescu Tariceanu si-a batut joc de ele - cinci kilometri de autostrada. A avut rezerve de stat de peste 600 de milioane de euro si nu a vrut sa foloseasca macar jumatate din acesti bani pentru cresterea salariilor profesorilor. A preferat sa-i foloseasca impartindu-i PNL-ului si PSD-ului“, a afirmat Stolojan.

El a mai spus ca "traitul pe datorie" s-a incheiat in Romania. "Petrecerea s-a incheiat in Romania, precum si traitul pe datorie si, mai ales, pe datoria externa“, a mai spus liderul democrat-liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.