Academia Catavencu a depus la Parchetul General o plingere penala impotriva a peste 500 de demnitari care si-au completat in fals declaratia de avere. Unii si-au ascuns conturile, altii vilele, citiva afacerile, cei mai multi pe toate acestea, la gramada. Unde anume, doar Parchetul ne poate spune, cu legea in mina. Cine sint ei, faptasii, va spunem noi. Voua nu va ramine decit sa-i mai votati. Sau nu.
In ultima declaratie de avere, din septembrie 2008, Aurelia Vasile, deputat cu doua mandate si vicelider al grupului PSD de la Camera, s-a trezit cu o vila noua, la munte, construita de Agentia Nationala pentru Locuinte, si cu un cont frumusel de 120.000 de euro. Desi viloiul la pret de cotet a fost contractat inca din 2003, doamna Vasile a fost, pina la ultima declaratie de avere, cit se poate de discreta in privinta noii case din judetul Brasov. Discreta pina la omisiune, mai exact. Incalcind fara griji Legea declaratiilor de avere, domnia sa nu ne-a dezvaluit pina acum ca are vreun imobil nou, nici macar in constructie.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.