CGMB a aprobat, miercuri, un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care senatorul PSD Bogdan Niculescu Duvaz poate construi un bloc de cinci etaje pe strada Emanoil Porumbacu, situata intre Aviatorilor si Kiseleff, in conditiile in care a respins alte doua PUZ-uri pentru constructii pe aceeasi strada, anunta NewsIn

Cele doua PUZ-uri au fost singurele respinse dintre cele 19 supuse la vot in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), iar consilierii nu au motivat respingerea lor.

Toate PUZ-urile propuse spre aprobare CGMB au fost avizate de fostul arhitect-sef al Capitalei, Adrian Bold, si de fosta Comisie Tehnica de Urbanism si Amenajarea Teritoriului.

Primarul General Sorin Oprescu a explicat ca are "o mostenire" de 120 de PUZ-uri aprobate de vechea comisie de urbanism si de fostul arhitect-sef al Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.