Bogdan Olteanu, omul trei in stat, spune ca nu a primit nici o informare de la servicii referitoare la criza financiara. Ioan Talpes crede insa ca SIE ii cauta deja pe autorii intoxicarii de presa referitoare la negocieri cu FMI

O serie de ziare straine au publicat in editiile de marti o informatie - catalogata la Bucuresti drept „intoxicare” - conform careia Romania, alaturi de statele baltice, ar putea recurge la imprumuturi din partea FMI, pentru a-si acoperi dezechilibrele bugetare. Politicienii contactati de Cotidianul sustin ca articolele din presa occidentala sunt bazate pe speculatiile unor economisti.

La fel de linistiti par a fi si angajatii SRI si SIE, institutii care ar trebui sa trimita informari presedintelui, Guvernului si Parlamentului, inclusiv despre criza financiara, devenita problema de siguranta nationala.

Cu toate acestea, al treilea om in stat, Bogdan Olteanu, si sefii comisiilor parlamentare pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI si SIE declara ca nu au primit nici o informare de la servicii pe tema situatiei economice a Romaniei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.