Peste 40 de primari din judetul Bistrita-Nasaud au participat, marti, la o sedinta convocata de presedintele Consiliului Judetean, Liviu Rusu (PD-L), in care au fost invitati sa semneze contracte cu o anumita firma care vinde corpuri si sisteme de iluminat, transmite corespondentul NewsIn

Presedinte filialei Bistrita-Nasaud a PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca primarii PSD i-au semnalat situatia dupa ce au fost chemati, de urgenta, la CJ. "Presedintele Liviu Rusu i-a chemat nu doar pe cei ai PD-L, ci si pe ceilalti de la celelalte partide, la o sedinta cu usile inchise in care a fost prezentata oferta unei singure firme care vinde corpuri si sisteme de iluminat si cu care i-a indemnat sa semneze contracte pentru a instala sau moderniza iluminatul public din unitatile administrativ teritoriale pe care le conduc”, a declarat Emil Radu Moldovan, care a mai spus ca la sedinta a participat si consilierul judetean Ioan Andreica, candidat al PD-L pentru Colegiul nr. 4 Camera Deputatilor, care le-ar fi explicat primarilor de ce e bine sa lucreze cu firma respectiva.

Contactat telefonic, consilierul judetean Ioan Andreica a confirmat ca a fost prezent la intrunire, dar numai in calitate de specialist in energetica. "A fost pur si simplu o prezentare. Eu ii cunosc, intr-adevar, pe reprezentantii firmei respective, cea mai veche din Romania, cu o traditie de peste 80 de ani in ceea ce fac. Am lucrat cu ei ca partener de afaceri si pot spune ca sunt seriosi, in rest e treaba primarilor ce fac”, a spus Andreica.

Presedintele CJ, Liviu Rusu, a confirmat spusele colegului sau de partid, mentionand ca primarii au avut in fata o oferta de care nu sunt obligati sa tina seama daca nu doresc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.