Bogdan Olteanu a declarat, intr-un comunicat de presa, ca PD-L tradeaza dreapta prin decizia de neparticipare la votul pentru alegerea presedintelui Senatului.

Olteanu a adaugat ca prin decizia lor "democrat-liberalii refuza astfel sa-l voteze pe candidatul incontestabil al dreptei, Radu Campeanu, reprezentant al dreptei romanesti de peste 60 de ani".

Presedintele Camerie Deputatilor se teme astfel ca prin refuzul PD-L-ului de a participa la votul pentru presedintia Senatului, candidatul PSD va fi ales din primul tur. Olteanu nu a ratat aceasta ocazie pentru a aminti ca si ceea ce a facut Basescu, prin promulgarea legii salariilor profesorilor, este o tradare a dreptei.

In incheiere, Bogdan Olteanu face un apel la senatorii PD-L pentru ca acestia sa participle la votul din Senat sis a-l sustina pe candidatul dreptei "indiferent de sfaturile iresponsabile ale liderului Emil Boc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.