Ministrul Cristian David a semnat raportul de pensionare pentru Pavel Abraham, presedintele Agentiei Nationale Antidrog, solicitarea urmand sa ajunga la presedintie, sustin surse din MIRA, citate de NewsIn. Potrivit acelorasi surse, ministrul de interne a semnat raportul de iesire la pensie a lui Abraham, desi acesta facuse o cerere de prelungire a mandatului.

"Nu stiu nimic despre pensionare. Am facut cerere de prelungire a mandatului pana la 62 de ani", declarat, pentru NewsIn, Pavel Abraham, care a implinit varsta de 60 de ani. Abraham se afla in Franta.

El a fost numit presedinte al Agentiei Nationale Antidrog in 2003.

Potrivit presei, Agentia Nationale Antidrog este una dintre cele mai bine finantate institutii guvernamentale.

Mass-media a relatat ca Agentia Nationala Antidrog a fost subiect de controversa si in scandalul privind salariile din agentiile guvernamentale. Astfel, seful ANA, chestorul Pavel Abraham, ar avea un venit lunar de 233 de milioane de lei vechi. Abraham a afirmat, in replica, faptul ca o parte din venituri sunt din activitatea profesor universitar si din alte activitati.

Presa a mai relatat si faptul ca 10 la suta dintre angajatii ANA sunt rude ale unor persoane din Ministerul de Interne, de la aparare sau servicii secrete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.