In incercarea de a atrage cat mai multe din voturile romanilor, Mircea Geoana a facut promisiuni care au depasit stratosfera Pamantului

In urma cu doua saptamani, candidatul PSD la postul de premier a anuntat, plin de importanta, ca a avut discutii cu oficiali ai NASA in vederea trimiterii unui astronaut roman in spatiu. "Romania libera" a vrut sa vada cat de adevarata este aceasta afirmatie si a cerut lamuriri prestigioasei agentii aerospatiale americane. Din nefericire pentru liderul PSD, NASA s-a dovedit a fi mult mai transparanta decat majoritatea institutiilor romanesti.

Purtatorul de cuvant, Michael Curiel, ne-a trimis un e-mail in care ne-a precizat ca intre NASA si Mircea Geoana nu a existat nici un fel de discutie referitoare la un proiect spatial comun. In aceasta situatie, declaratia liderului PSD poate concura cu succes la sectiunea "cea mai gogonata promisiune electorala". "Am vorbit pe aceasta tema cu fostul director al NASA Daniel Goldin in 1999.

El a vizitat Romania in timpul eclipsei de Soare si a facut o vizita la Agentia Spatiala Romanesca... La prima mea vizita la Washington, dupa castigarea alegerilor, voi propune realizarea acestui proiect comun", a "sucit-o" Mircea Geoana dupa ce i-am aratat raspunsul americanilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.