Senatorul Serban Nicolae a fost ieri agresat verbal de un tanar, pe holurile Senatului, dupa ce omul politic a sustinut ca membrii clerului nu ar trebui verificati de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii. Tanarul, reprezentant al Asociatiei 21 Decembrie - grupul 'Noii Golani', i-a adresat senatorului apelative precum 'lacheu al lui Iliescu', 'comunist' sau 'aparatorul securistilor', pe motiv ca omul politic a sustinut si scoaterea fostilor secretari de partid din lista celor care ar trebui sa fie verificati de CNSAS

Totul a inceput dupa dez­baterile legii CNSAS, cand un tanar i-a strigat lui Serban Nicolae, de la balconul invitatilor: "bai comunistule". Desi aspira la sefia Senatului, pesedistul s-a enervat si a iesit pe hol, unde l-a asteptat pe tanar pentru a-i cere explicatii. Intalnirea dintre cei doi s-a lasat cu tipete si jigniri de la ambele parti.

"Esti un lacheu al lui Ion Iliescu, ma ! Datorita mie esti aici", a strigat reprezentantul organizatiei in momentul in care l-a vazut pe Nicolae. Acesta din urma si-a iesit din fire si a raspuns provocarii tanarului: "Vorbeste frumos, ma, prietene! Vorbeste cu maica-ta asa, care te invata sa vorbesti cu <<ma>>". Tanarul nu s-a lasat si l-a acuzat pe senatorul PSD ca "da legi" pentru a-l scoate basma curata pe Ion Iliescu si l-a numit "comunist" si "securist", moment in care Serban Nicolae a replicat: "tu nu stii ce inseamna comunismul, n-ai trait vremurile acelea. (...)

Prietene, faptul ca esti un nesimtit si un mitocan nu te ajuta cu nimic". Reprezentantul ONG a continuat sa-i strige lui Serban Nicolae: "lacheu comunist, lacheul lui Iliescu" si l-a indemnat: "du-te si pupa-l pe Iliescu".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.