PNL nu are nici preferinte si nici rezerve fata de un partid sau altul, iar pentru cursa prezidentiala s-ar califica nu doar Calin Popescu Tariceanu, ci si Norica Nicolai, si Crin Antonescu. Liderul PSD Adrian Nastase avertizeaza PNL ca din cauza presiunilor, liberalii s-ar putea scinda
Liberalii nu exclud participarea la nici o formula de guvernare. Fapt confirmat, ieri, de vicepresedintele liberalilor Theodor Melescanu. El a declarat, intr-un interviu pentru NewsIn, ca PNL "nu tine in mod absolut si absurd sa guverneze", dar ca nu este exclusa nici o varianta de colaborare dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie. "Nu avem nici un fel de preferinte sau rezerve fata de un partid sau altul.

Pentru noi exista un singur criteriu important si acela este de a vedea ca ideile si programele noastre liberale (...) vor putea fi incluse intr-un viitor program de guvernare. Daca vom avea aceasta garantie ca abordarile noastre vor fi incluse, indiferent de care va fi forta politica respectiva, suntem gata sa ne asociem", a precizat ministrul Apararii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.