E bine sa fii ministru in Romania! Probabil la aceasta concluzie a ajuns si ministrul educatiei, celebrul Adomnitei, ale carui cunostinte au fost puse la grea incercare chiar de catre copiii de scoala primara. Dupa ce s-a facut de ras votand o lege pe care guvernul din care face parte nu o sustinea
Adomnitei s-a preocupat de cea mai importanta problema a sa, din aceasta perioada: nunta cu Sabina Visinari, o avocata din dulcele targ al Iasilor. Si, cum premierul Tariceanu a avut tupeul sa-l cheme la sedinta de guvern de sambata, unde se discutau problemele declansate de marirea salariilor profesorilor cu 50%, Adomnitei a gasit de cuviinta sa ceara ajutorul colegilor pentru a nu intarzia la starea civila. Sensibil la situatia colegului sau, ministrul de Interne Cristian David a descoperit pe loc ca tocmai avea de facut o deplasare in Moldova, cu elicopterul din dotarea ministerului, bineinteles.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.