Curtea de Apel Bucuresti a decis ca procesul in care Rodica Stanoiu a contestat verdictul CNSAS de colaborare cu Securitatea sa se judece la Sectia Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului Bucuresti
Rodica Stanoiu a cerut, ieri, amanarea procesului cu CNSAS pe motiv ca nu are avocat, desi pana in prezent a fost reprezentata de avocata Alice Draghici, insa Curtea de Apel Bucuresti i-a respins cererea, urmand sa decida daca va trimite dosarul la instanta inferioara. Contestatia senatorului PC Rodica Stanoiu la decizia CNSAS de colaborare cu Securitatea ar putea ajunge la Tribunalul Bucuresti, dupa schimbarea legislatiei. Printr-o cerere scrisa, Stanoiu a cerut, ieri, amanarea judecarii dosarului, aratand ca nu are aparator. Instanta a respins cererea pe motiv ca au mai fost formulate cereri similare, fiind invocata tot lipsa de aparare si in trecut. Consilierul CNSAS a sustinut in fata instantei ca dosarul ar trebui sa fie trimis instantei Tribunalului Bucuresti, careia ii revine competenta de a judeca astfel de cauze, dupa noua lege.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.