In cutiile postale ale votantilor din sectorul 1 au aparut reviste cu retete culinare propuse de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, mai nou pe post de bucatar-sef.

"Talentul meu de bucatar isi gaseste pretuirea duminica, atunci cand potrivesc o salata de cruditati cu ulei de masline, cimbrisor si rozmarin, schimbandu-i radical gustul". Nu, nu este un fragment dintr-o scriere de Pastorel Teodoreanu sau de Radu Anton Roman. Tocmai ati citit din Bogdan Olteanu, liberal, presedinte al Camerei Deputatilor si candidat PNL pentru Colegiul 1 din Sectorul 1.

Citatul poate fi gasit in ultimul numar al revistei Carticica practica, publicata de grupul Burda, care mai scoate si Casa Lux. Revista a ajuns la nr. 38 si pe coperta troneaza acum Bogdan Olteanu, impreuna cu familia, cu titlul: "Reportaj special - bucatarie romaneasca si interviuri cu Bogdan si Cristian Olteanu".

Fotografia de pe coperta precum si cele din interiorul revistei
pot fi gasite si pe pagina electorala de Internet a lui Bogdan Olteanu. In interviu, Olteanu reaminteste cititoarelor de carti de bucate ca el candideaza pentru un nou mandat de parlamentar si isi exprima speranta ca, "din toamna, ca deputat al colegiului in care locuiesc", sa schimbe "atitudinea autoritatilor locale, care, probabil, considera ca sectorul 1 se termina la Arcul de Triumf". Reamintim ca primarul sectorului 1 este un alt liberal, Andrei Chiliman, cu care - spun surse din PNL - Bogdan Olteanu este la cutite.

Candidatul PNL povesteste pentru Carticica practica cum a invatat de la tatal sau secretele bucatariei. "Tata gateste, dar mai ales povesteste. Iar povestirile tatei au avut intotdeauna un iz de afumatura, de slana sau de tocana. De aceea, multa vreme, pentru mine fericirea a insemnat mamaliga bine unsa si o slanina alaturi. Cand fetita mea mi-a spus ca de ziua ei isi doreste un sirag de carnati in jurul gatului, am recunoscut-o ca e a mea".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.