Gabriel Biris, specializat in avocatura fiscala,si fostul arbitru Ion Craciunescu vor fi cooptati de PD-L, dupa ce primul a lucrat alaturi de democrat-liberali la oferta de guvrenare,iar al doilea a fost invitat sa candideze intr-un colegiu din Valcea, au declarat luni pentru NewsIn,surse din PD-L.

Surse din PD-L au declarat luni, pentru NewsIn, ca Biris va fi cooptat oficial in partid dupa ce a fost inclus in colectivul de specialisti care au fost lucrat la elaborarea pogramului de guvernare al PD-L, sectiunea referitoare la politicile macroeconomice. "Biris este un specialist foate bun si il vom aduce la noi in partid", a declarat un lider pedelist.

"Cat il priveste pe Ion Craciunescu, cei de la Valcea vor sa-l propuna, iar noi, cei de la centru, nu avem nici un motiv sa ne opunem acestei candidaturi", au precizat sursele citate. Unul din criteriile care au stat la baza nominalizarii sale a fost notorietatea foate ridicata si foarte buna de care se bucura Craciunescu in judetul Valcea, regiunea sa natala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.