Seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi, Valerian Salavastru, finul sefului PNL Iasi Relu Fenechiu, s-a autosuspendat, luni, din functie, pentru a se dedica vietii politice, el candidand din partea PNL pentru un mandat de deputat, transmite corespodnentul NewsIn.

"Timp de un an, cat am condus institutia, indicatorii de perfomanta, potrivit evaluarilor autoritati centrale, s-au imbunatatit de peste trei ori, cel mai relevant fiind cresterea valorii amenzilor incasate la nivelul intregii regiuni, de la 83.000 la 300.000 lei. Incepand de la 1 octombrie m-am autosuspendat pentru a ma dedica exclusiv activitatii politice", a declarat inspectorul-sef Valerian Salavastru.

Salavastru va candida in colegiul patru din judetul Iasi, care cuprinde orasul Targu Frumos si 13 comune. Contracandidatii sai sunt actualul deputat Vasile Mocanu (PSD) si seful Oficiului Judetean de Plati si Interventie in Agricultura, Liviu Bulgaru (PD-L).

Pe timpul ocuparii functiei de inspector-sef al IRPC Iasi, Salavastru a demisionat din toate functiile de conducere din cadrul PNL Iasi, ramanand simplu membru.

Incepand cu 1 octombrie, atributiile de inspector-sef al IRPC Iasi vor fi duse la indeplinire de Dana Mihaela Hanghicel, actuala sefa de la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.