Astazi are loc la Sala Polivalenta lansarea candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

PNL este primul partid care isi prezinta public candidatii pentru alegerile parlamentare pe baza votului uninominal. Iar din declaratiile lor:

"Procesul de desemnare a reprezentantilor romanilor si ai PNL in Parlament a respectat principiile innoirii si profesionalizarii clasei politice prin deschiderea partidului catre societatea civila".

Lansarea candidatilor PNL se va face in prezenta a peste 7000 de liberali: primari si consilieri locali, presedinti de consilii judetene, membri ai conducerilor organizatiilor locale, parlamentari, ministri, secretari de stat, etc.

Evenimentul va fi deschis de catre Bogdan Olteanu, seful de campanie electorala PNL, care va fi si cel care va prezenta candidatii. La eveniment vor lua cuvantul si Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, Petre Roman, care este unul dintre candidatii PNL, Varujan Vosganian, vicepresedintele PNL si Renate Weber, europarlamentar PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.