Prim-vicepresedintele PPCD Serban Bubenek considera ca afluenta, dupa 15 ani, a unor partide catre zona populara demonstreaza ca acestea nu au fost decat "partide-pirat". El a avertizat formatiunile respective ca afilierea la PPE "nu este o joaca". Analizand "brusca simpatie" a mai multor partide fata de ideile crestin-democrate si populare, Bubenek a aratat, luni, intr-o conferinta de presa, ca, in istorie, migratorii erau denumiti barbari si ca migratorii politici sunt "la fel, niste barbari politici", care uneori reusesc sa cada chiar in derizoriu, respectiv "se culca seara social-democrati, se trezesc in tinuta liberala, isi fac siesta populari, iar cand dau drumul la televizor sunt nationalisti".

El a spus ca PRM "a descoperit in urma cu cateva saptamani cuvantul popular", iar, in ceea ce priveste PUR - devenit Partidul Conservator - PPCD apreciaza ca numele este unul adecvat acestei structuri, intrucat membrii sai nu au facut altceva decat "sa incerce sa-si conserve scaunele". In cazul PD, ai carui lideri au spus ca partidul nu si-a clarificat pozitia pe scena politica, Bubenek considera ca este vorba de "o eroare de exprimare", deoarece PD si-a clarificat pozitia de la infiintarea sa, dovada fiind afilierea la Internationala Socialista. In opinia sa, membrii PPCD sunt singurii crestin-democrati, populari din Romania, care sunt "nascuti, nu facuti".

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.