Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a cerut astazi democrat-liberalului Theodor Stolojan sa candideze intr-un colegiu uninominal din tara, pentru a demonstra ca este curajos, spunand despre acesta ca, de fapt, se teme sa dea piept cu electoratul si ca este un "listac", informeaza NewsIn.

"Nu stiu de ce Stolojan nu are curaj sa candideze pentru Parlamentul Romaniei. Probabil ca este un <listac>, care nu vrea sa dea piept cu electoratul. Sau poate ca este speranta aliantei PNL- PD-L de a amana votul uninominal", a declarat Mircea Geoana, la Craiova, la o intrunire cu membrii PSD, primari, viceprimari si presedinti de organizatii ale partidului din zona Olteniei.

"Il chem pe Theodor Stolojan sa candideze pe un colegiu uninominal de oriunde din tara, pentru a ne demonstra ca este curajos, desi nu este, in ciuda tinutei sport", a continuat liderul PSD.

La Casa Studentilor din Craiova, avut loc astazi intalnirea dintre liderul PSD si sefii organizatiilor partidului din Oltenia primari, viceprimari, presedinti de organizatii, presedinti din consilii judetene si membri de partid. La intalnire participa aproximativ 1.000 de membri PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.