In urma declaratiilor premierului Tariceanu in privinta realizarilor din ultimii patru ani ai actualului Guvern, presedintele PSD, Mircea Geoana, a tinut sa riposteze organizand o conferinta de presa in care a aratat statistica, vazuta din perspectiva PSD.

Mircea Geoana a declarat ca stisticile premierului Calin Popescu Tariceanu, cum ca actualul Guvern a realizat 95% din obiectivele propuse in urma cu patrru ani, sunt mincinoase si i-a promis lui Tariceanu ca in doua lui acesta va parasi Palatul Victoriei.

"Calin Popescu Tariceanu a prezentat o lauda desantata a guvernului Tariceanu, e un raport mincinos, au promis multe, dar nu au facut nimic", a declarat Mircea Geoana.

  • Martiriul PSD

Mircea Geoana a declarat de asemenea ca realizarile cu care se lauda Tariceanu sunt de fapt cele a PSD-ului. "Realizarile mentionate astazi de premier sunt, in mare parte, realizari ale PSD-ului", a adaugat Geoana.

Acesta a tinut sa mentioneze si ca PSD-ul nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si realiza obiectivele menite sa ajute populatia, "vom recurge chiar si la santaj politic daca e nevoie", a declarat Geoana. Presedintele PSD a precizat ca motiunile simple care urmau sa fie introduse sunt deocamdata doar evaluate, iar acestea nu vor fi introduse decat daca se va stii sigur ca acestea vor avea o finalitate concreta, deoarece "nu se poate face un abuz de motiuni", a specificat Geoana.

  • Incepe batalia

Mircea Geoana a facut miercuri o insiruire a promisiunilor actualului Guvern si a declarat ca acestea nu au fost realizate. De asemenea, acesta a mentionat ca, in opinia partidului sau, Romania nu isi mai permite inca patru ani de guvernare cu promisiuni mincinoase.

"PNL-PD promit acelasi lucru pe care nu l-au facut patru ani", a specificat Geoana.

Presedintele PSD s-a referit de asemena si la noua alianta formata intre PDL, PRM si PNG, criticand-o intr-un mod dur. "Aceasta alianta murdara e un complot al disperarii, menit sa amane alegerile, lucru care ar fi in interesul PDL", a declarat acesta.

PSD se intruneste azi pentru o lectura politica a procedurii de guvernare, o procedura pe care Geoana o anunta a nu fi doar una de propaganda.

"I-am promis lui Tariceanu ca in doua luni nu mai este la Palatul Victoria"
, si-a incheiat liderul PSD discursul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.