Fostul consilier ministerial Radu Donciu s-a prezentat astazi la DNA, unde a fost chemat pentru audieri in dosarul in care a fost pus sub invinuire si in care procurorii cerceteaza posibile fapte de coruptie in legatura cu privatizarile strategice, informeaza NewsIn.

Fostul ministru Zsolt Nagy si fostul consilier ministerial Radu Donciu s-au prezentat si pe 3 septembrie, la DNA, pentru a lua la cunostinta de invinuirile aduse in dosarul privatizarilor strategice.

Nagy a evitat sa faca orice fel de declaratii la iesirea de la DNA. In schimb, avocata lui Donciu, Ana Maria Mihalcescu, s-a declarat extrem de nemultumita, aratand ca vrea sa "protesteze public" inclusiv pentru faptul ca nu i s-a comunicat rezolutia de infirmare a urmaririi penale in dosarul de la DNA in care initial Codrut Seres, Donciu, Nagy si Mucea au primit initial NUP.

Mihalcescu a confirmat, insa, ca s-a prezentat la DNA cu Donciu pentru "aducerea la cunostinta a invinuirilor", aratand ca inceperea urmaririi penale s-a facut in baza acelorasi probe pentru care initial s-a dat NUP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.