In vreme ce Traian Basescu a preferat sa nu le serveasca motilor un discurs despre patriotism, C.V. Tudor a facut tot posibilul sa castige exercitiul de imagine de la Tebea

Presedintele Traian Basescu s-a afisat ieri cu proaspatul nominalizat al PD-L la functia de premier, Theodor Stolojan, la ceremoniile dedicate comemorarii a 136 de ani de la moartea lui Avram Iancu. La mica distanta s-a aflat si liderul PRM, Vadim Tudor.

Imediat dupa oficierea slujbei de pomenire a simbolului motilor, Avram Iancu, presedintele Traian Basescu a parasit, brusc, ieri la Tebea scena manifestarilor pentru o baie de multime, lasand pentru un moment asistenta descumpanita. Pentru prima data de la scandalul prin care PD-L a cedat PRM postul de vicepresedinte al Senatului si de la nominalizarea lui Theodor Stolojan pentru postul de premier din partea PD-L, presedintele s-a aflat alaturi atat de Stolojan, cat si de Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele Basescu nu a tinut un discurs in fata celor doua mii de persoane adunate. "Inca de pe drum i-am spus presedintelui Molot (n.r. – presedintele Consiliului Judetean Hunedoara) ca ar fi bine ca noi, politicienii, sa nu le dam lectii de patriotism motilor. si uite ca Dumnezeu mi-a dat dreptate."

Seful statului a facut referire la faptul ca a fost intrerupt curentul, iar finalul slujbei religioase oficiate de episcopul Aradului si Hunedoarei, Timotei Seviciu, nu a mai putut fi auzit la statia de amplificare, la fel ca si discursurile oficialilor prezenti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.