Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu poate sa-l impiedice pe seful statului, Traian Basescu, sa se sinucida, deoarece acesta este slab de inger si inconjurat de persoane care ii vor asigura pieirea.
“PRM il compatimeste sincer pe Traian Basescu pentru caracterul sovaielnic si lipsa de barbatie de care da dovada”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor, adaugand ca seful statului “cade intr-o capcana pe care i-o intind niste indivizi mai vicleni decat acesta”, deoarece este prea sigur pe el, “imbatat de propria persoana pe care o considera <<perfecta>>”.

Toata situatia provocata la Senat din cauza refuzului Danielei Popa, lider PC, de a participa la medierea propusa de presedintele Senatului, Nicolaie Vacaroiu, privind postul de vicepresedinte al institutiei, pe care il ocupa acum liderul PRM, este o consecinta a unui “scenariu de izolare si eliminare” al fostului PUR, atat a lui Corneliu Vadim Tudor, cat si a sefului statului. De asemenea, indignat de faptul ca Basescu se simte “umilit” de protocolul incheiat intre PD-L si PRM privind postul de vicepresedinte al Senatului, Vadim Tudor a declarat ca majoritatea oamenilor care il inconjoara pe seful statului sunt ipocriti si corupti, ei fiind cei care ii vor strica cu adevarat imaginea.

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca l-a avertizat pe Traian Basescu si i-a intins o mana de ajutor dezinteresata, insa el “nu poate trai intre oameni normali”.

Liderul PRM a mai adaugat ca va sustine orice motiune de cenzura, indiferent ce partid o va initia, deoarece nu doreste ca guvernul PNL sa-si “faca damblaua” pana la capat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.