Senatorii isi vor imparti timpul, saptamana viitoare, intre dezbaterea unei motiuni simple a PSD privind agricultura si o vizita prin unitatile de invatamant, odata cu deschiderea anului scolar, dupa cum a decis Biroul Permanent al acestei camere, potrivit NewsIn.
Motiunea simpla a PSD pe agricultura va fi anuntata in plen miercuri, 10 septembrie, si va fi dezbatuta si supusa votului saptamana viitoare, marti, 16 septembrie, a anuntat chestorul Senatului Ioan Chelaru. El a mai precizat ca luni, 15 septembrie, senatorii se vor afla in circumscriptiile electorale pentru a participa la deschiderea anului scolar.

Parlamentarii PSD si PD-L au inceput sesiunea de toamna cu o serie de demersuri antiguvernamentale. Marti deputatii au respins motiunea simpla a PD-L privind factura la intretinere, fara emotii pentru Cabinetul Tariceanu, care oricum anuntase masuri privind acordarea de ajutoare pentru incalzire. Tot marti, deputatii democrat-liberali au depus o noua motiune simpla privind educatia. Si PSD a depus luni la Camera Deputatilor o alta motiune simpla pe aceeasi tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.