Cosmonautul Dumitru Prunariu a acceptat sa candideze la Senat pentru PSD, intr-un colegiu din Brasov, a declarat presedintele filialei, Constantin Nita, conform NewsIn.
Liderul PSD Brasov a mai precizat ca in cursul zilei de astazi a vorbit cu Prunariu, care l-a anuntat ca accepta oferta sa de a candida.

Liderul PSD Mircea Geoana declara, in urma cu doua saptamani, ca pana la sfarsitul lunii august formatiunea trebuie sa finalizeze selectia candidatilor pentru parlamentare, insa a precizat ca personalitatile din afara partidului care vor sa-l reprezinte trebuie sa aiba afinitati ideologice cu viitorii lor colegi.

PSD a propus unor personalitati, de regula sportivi, precum Nadia Comaneci sau Ilie Nastase, sa candideze la aceste alegeri. Cei doi au refuzat oferta lui Geoana, la fel ca si alti sportivi ofertati de alte partide precum Gabriela Szabo, de PNL. De altfel, liberalii asteapta si ei un raspuns din partea actorului Florin Calinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.