Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu s-a prezentat, ieri, la PNA, dupa lungi asteptari si amanari. Initiativa, insa, nu i-a apartinut. Dupa ce i-a lasat pe procurori sa-l astepte de alte doua ori, Seche s-a trezit la usa cu un politist care i-a prezentat mandatul de aducere. Astfel ca a preferat sa vina la Bucuresti cu masina proprie, mult mai confortabila decat duba Politiei. Sechelariu a incercat sa-i fenteze pe ziaristi, dar nu i-a mers. Acest fapt l-a determinat sa ceara anchetatorilor protejarea imaginii sale.

Dupa aproximativ doua ore si jumatate, fostul edil al Bacaului a parasit cladirea PNA pe usa oficialilor si s-a limitat doar sa spuna ca "azi nu dau declaratii". Dumitru Sechelariu este cercetat de procurorii Sectiei a II-a din PNA pentru concesionarea ilegala a mai multor terenuri in centrul Bacaului, si pentru atribuirea ilegala a unor licitatii si a unor lucrari si pentru distribuirea neconforma cu legea a unor fonduri SAPARD.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.