Presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma, i-a prezentat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, pe social-cemocratii care vor candida in colegiile din judet la alegerile parlamentare, printre acestia numarandu-se si Doru Dan Sova, pus pe lista de la Bucuresti, transmite corespodnentul NewsIn

Ion Toma nu a prezentat, insa, echipa completa cu care PSD Olt se va prezenta in fata electoratului la alegerile de la sfarsitul lunii noiembrie. El a prezentat doar opt din cei 10 candidati la alegerile generale si nu a precizat care in ce colegii va candida.

Liderul PSD Ot a facut referire, in cazul fiecarui candidat, doar la Camera pentru care vor candida, nu si colegiile. Ion Toma a precizat ca va candida pentru un post de senator, alaturi de el, si Pavel Belinski. Restul candidatilor, cu exceptia lui Doru Dan Sova, care nu se stie daca va candida pentru Camera deputatilor sau Senat, vor intra in cursa pentru Camera inferioara a Parlamentului.

In ceea ce priveste ceilalti doi candidati pentru completarea echipei, liderul organizatiei judetene a sustinut ca vor fi nume cunoscute care vor surprinde opinia publica. Conform celor sustinute de presedintele social-democratilor din Olt, Ion Toma, alaturi de el vor mai candida la alegerile generale: senatorul de Olt Marin Bobes, deputatii Aurel Gubandru (parlamentar de Buzau in acest moment, n.r.) si Florin Iordache-Olt, dar si fostul director din cadrul MAE, Doru Frunzulica, Valeriu Steriu, Doru Dan Sova si Pavel Belinski.

Ion Toma a tinut sa precizeze ca toti candidatii prezentati au legatura cu judetul Olt, iar cei care nu au ,,buletin de Olt s-au nascut in judet”.

In ceea ce il priveste pe Sova, presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma, a spus ca mama acestuia s-a nascut in orasul Bals. Acesta a declarat ca, deocamdata, nu s-a luat o decizie cu privire la colegiul in care va candida tanarul Doru Dan Sova si nici pentru ce Camera a Parlamentului va intra in cursa electorala. "Doru Dan Sova ar putea sa fie candidatul PSD Olt fie pe colegiul alcatuit din orasul Bals, localitate in care s-a nascut mama sa, si comunele limitrofe, fie va fi prefera pentru un colegiu de senator. Vom vedea. Ce va pot garanta este ca el va merge in colegiul in care vom constata ca ar putea obtine cel mai bun rezultat”, a declarat Toma.

Doru Dan Sova este fiul avocatei Ana Dinulescu-Sova, care a fost desemnata cel mai bun avocat din tara, in 2006, in cadrul proiectului ,,10 pentru Romania”, si clasata pe primele locuri in ,,Top 100 femei de success” si ,,Top 300, cei mai bogati romani”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.