Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu le-a spus astazi tinerilor democrat-liberali ca PNL si PSD incearca sa acrediteze ideea ca vor forma viitorul guvern, uitand ca presedintele Basescu, cel care desemneaza premierul, este "mult mai aproape" de PD-L decat de celelalte partide

"PNL-ul si PSD-ul incearca sa acrediteze ideea ca ei vor fi cei care vor forma viitorul Guvern. Dragi prieteni nu-l vor forma din simplu motiv ca noi suntem principala formatiune politica din Romania si un lucru constitutional pe care il stie toata lumea, Presedintele Romaniei este mult mai aproape de PD-L decat oricare alta formatiune politica din Romania, lucru pe care ei il neglijeaza si incearca sa acrediteze aceasta idee. Prin urmare nu depinde decat de noi sa ajungem la guvernare in toamna" a comentat Adriean Videanu.

Prim-vicepresedintele PD-L a criticat si oferta electorala a PSD, sustinand ca nu are niciun suport, fiindca pentru a atinge tintele prevazute, bugetul de stat ar trebui suplimentat cu 49 miliarde euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.