Guvernul a numit miercuri prefectii judetelor Bacau, Dambovita, Galati si Gorj si cate un subprefect in judetele Neamt, Satu Mare si Prahova, cei patru prefecti ocupand pana in prezent posturile cu titlul de interimat, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru.
Ca urmare a promovarii concursului pentru ocuparea definitiva a postului, Serban Claudiu Octavian a fost numit in functia de prefect al judetului Bacau, Lazar Mirel-Nicolae a fost numit prefect al judetului Dambovita, Panaitescu Gabriel-Aurelian -prefect al judetului Galati si Banta Victor - prefect al judetului Gorj. Pana in prezent, acestia au ocupat temporar functia de prefect din judetele respective.

Tot miercuri, Tamasoi - Moisil Radu a fost numit subprefect al judetului Bistrita-Nasaud, Ghica Ioan - subprefect al judetului Neamt, iar Gati Stefan - subprefect al judetului Satu Mare.

Printr-o alta hotarare, Guvernul a aprobat reluarea activitatii in functia de subprefect al judetului Prahova de catre Ionita Mircea. In luna aprilie 2008, Ionita a fost suspendat din functie, la cerere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.