Liderul PD-L Emil Boc a declarat ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala, conform NewsIn.

"Numele domnului Mitica Dragomir sau numele doamnei Mona Musca nici nu s-au pronuntat in Biroul Permanent de astazi(luni- n.r.). Asta spune ca aceasta problema este inchisa in interiorul PD-L" a declarat presedintele PD-L, Emil Boc.

Mona Musca si Dumitru Dragomir au fost doua dintre variantele de candidaturi din partea PD-L pentru alegerile parlamentare. Dumitru Dragomir a anuntat ca a demisionat din PRM pentru a participa la alegeri sub sigla PD-L, insa democrat-liberalii au respins aceasta varianta, fostul peremist nefigurand printre numele propuse pentru inscrierea in cursa electorala.

In cazul Mona Musca, liderul organizatiei PD-L Neamt Gheorghe Stefan a propus-o pe aceasta pe listele de candidati din judet, iar apoi a anuntat ca fostul deputat a acceptat de principiu sa candideze.

Mona Musca a anuntat insa duminica, printr-o declaratie de presa, ca va nu candida la Parlament, nici din partea PD-L, nici ca independent, ea motivandu-si decizia prin lipsa increderii in functionarea institutiilor publice din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.