Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat ca alegerile parlamentare se vor desfasura cel mai probabil in data de 30 noiembrie, transmite corespondentul NewsIn.
"Cred ca, in acest moment, ne indreptam catre 30 noiembrie ca cea mai probabila data pentru alegerile parlamentare. Nu exista motive sa decalam in avans sau sa intarziem aceasta data”, a spus ministrul Internelor si Reformei Administrative, in conferinta de presa.

Potrivit acestuia, strategia PNL in campania electorala va avea ca mesaje principale reducerea nivelului de coruptie din administratie publica, siguranta cetateanului si aderarea Romaniei in spatiul Schengen in anul 2011. "Reducerea nivelului de coruptie se poate realiza prin reforma administratiei publice locale, coroborata cu strategia de combatere a coruptiei. Reforma administrativa se bazeaza pe patru principii: eficienta, transparenta, modernizare si profesionalizare", a spus David.

Ministrul a adaugat ca el va candida la Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar, in timp ce alti colegi din actualul Guvern, precum Varujan Vosganian si Cristian Adomnitei, se vor inscrie in cursa electorala de la Iasi, iar Adrian Iorgulescu la Sibiu.

Cristian David a fost astazi in vizita la Iasi, pentru a participa la o intalnire intre candidatii liberali din Moldova la alegerile parlamentare si reprezentanti ai Guvernului si ai staff-ului de campanie a PNL. Reprezentantii PNL au anuntat ca listele cu candidatii liberali in judetele din Moldova au fost validate partial, in timp ce listele finale cu toti candidatii la nivel national vor fi facute publice peste doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.