PNL Vaslui si-a stabilit candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna, printre acestia aflandu-se si ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, care va candida pentru Senat in colegiul Husi - Murgeni, transmite corespondentul NewsIn.
Tot pentru Colegiul Husi, dar la Camera Deputatilor, va candida presedintele filalei, deputatul Dan Marian.
"Pentru Camera Deputatilor mai candideaza presedintele PNL Husi, Catalin Dogaru, vicepresedintele AVAS, huseanul Constantin Botez si barladeanul Daniel Dragan, actualmente presedintele Agentiei Domeniilor Statului. Pentru Senat, pe zona Barlad candideaza Dionisie Lefter, directorul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman din Barlad”, a declarat, miercuri, Dan Marian, presedintele PNL Vaslui.

Acesta a precizat ca, desi lista candidatilor a fost definitivata, nu doreste sa dea inca publicitatii numele candidatilor liberali pentru Senat si Camera Deputatilor pe colegiul Vaslui.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2004, Cristian David a fost ales senator de Vaslui pe listele Aliantei D.A. PNL-PD. La sfarsitul lunii decembrie 2004, David a fost numit ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii aquis-ului comunitar, iar din aprilie 2007 ocupa functia de ministru al Internelor si Reformei Administrative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.