Presedintele PD-L Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat corespondentului NewsIn, ca a discutat cu Mona Musca despre candidatura ei si ca este bucuros ca a convins-o sa candideze intr-un colegiu din Piatra Neamt.

Primarul municipiului Piatra Neamt a precizat ca Mona Musca va candida in colegiul 7, pe Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita. "Ma bucur pentru faptul ca doamna Mona Musca a acceptat sa candideze. E o candidatura benefica atat pentru judetul Neamt cat si pentru Romania. Initial m-am gandit sa-i propun colegiul numarul 7, Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita. Dansa are o locuinta in judetul vecin, asa ca ar avea si motivatia alegerii acestui colegiu, dar totul va fi stabilit pana pe 12 septembrie", a declarat Gheorghe Stefan. Intrebat daca nu ii este frica de reactia unor colegi din PD-L pentru candidaturile Monei Musca si Dumitru Dragomir propuse conducerii centrale a PD-L, Gheorghe Stefan a raspuns ferm: "Sa fie clar. Mi-e frica numai de Dumnezeu".

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat la inceputul acestei saptamani ca Mona Musca se afla printre propunerile de candidaturi primite din partea organiztiei din Neamt si ca nu exista niciun motiv pentru ca partidul sa refuze aceasta candidatura, urmand ca si fostul deputat sa-si manifeste dorinta in acest sens.

"Doamna Mona Musca figureaza printre propunerile venite din judetul Neamt, personal cred ca nu avem niciun obstacol si niciun motiv sa refuzam candidatura doamnei Mona Musca, v-am spus-o de mai multe ori. Asteptam ca si doamna Mona Musca sa-si manifeste dorinta in acest sens prin organizatia prin care a fost propusa", a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National, liderul PD-L Emil Boc. El a precizat ca nu a discutat cu Mona Musca, desi a incercat sa o contacteze atunci cand aceasta "a avut proleme".

Pe 17 iulie, liderul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan a declarat ca vrea sa-i propuna Monei Musca sa candideze pentru un post de parlamentar in judetul Neamt. "Este propunerea mea si o sa o supun discutiei in biroul judetean, la sfarsitul saptamanii, probabil vineri. Mona Musca este o femeie de valoare si de aceea m-am gandit serios sa ii ofer un colegiu din Neamt. Ramane de vazut care dintre ele. A ramas sa mai vorbim la telefon, dar, deocamdata dansa nu m-a mai sunat", a declarat Gheorghe Stefan.