Considerandu-se tinta unei campanii de defaimare orchestrate impotriva lui, presedintele ICR a decis sa reclame postul Trustului Intact la Consiliul National al Audiovizualului.

Patapievici a fost portretizat ca „un element moral detracat, antiroman“.

Presedintele Institutului Cultural Roman, Horia-Roman Patapievici, a facut ieri o plangere la CNA impotriva postului de televiziune Antena 3, el considerandu-se portretizat intr-o maniera falsa si supus unui atac de discreditare, in cadrul unor emisiuni care au fost difuzate pe acest post.

„Aceste emisiuni sunt catalogate in programul televiziunii ca fiind de dezbatere: in fapt, in ce ma priveste, au fost emisiuni de demascare, de infierare, de starnire a urii impotriva mea ca presedinte ICR si a persoanei mele morale, ca scriitor si intelectual public“, a declarat Patapievici in scrisoarea pe care i-a adresat-o presedintelui CNA, el plangandu-se de faptul ca realizatorii emisiunilor care l-au avut in centru nu l-au invitat, consultat sau macar contactat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.