Senatorii au discutat ieri, in Biroul Permanent, daca sa dea sau nu curs invitatiei Parlamentului Finlandei de a participa la cel de-al 12-lea turneu interparlamentar de tenis, ce se va desfasura la Tampere, in perioada 28-31 iulie 2005.

Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, o noapte de cazare costa 86 de euro pentru camera single si 96 de euro pentru camera dubla, preturi care includ si relaxarea in bazinul de inot sau la sauna. Pentru moment, s-a amanat luarea unei decizii, aruncandu-se "pisica" in curtea Camerei Deputatilor. Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, a invocat "cercul inchis" de la Camera, plangandu-se ca deputatii s-au organizat in echipe de fotbal si de tenis, lasandu-i pe dinafara pe senatori. Lui Vacaroiu i se pare oricum o idee buna participarea la turneu, deoarece ajuta la "dezvoltarea de relatii", adica la "socializarea parlamentarilor nostri". Liberalul Nicolae Vlad Popa, membru al Biroului Permanent, nu este insa de aceeasi parere, spunand ca senatorii care vor sa mearga nu au decat sa-si plateasca singuri. Mai ales ca in iulie este vacanta parlamentara!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.