Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat joi, la Craiova, ca va candida pentru un nou mandat in Senatul Romaniei intr-unul dintre cele cinci colegii de senatori din judetul Dolj, transmite corespondentul NewsIn.
„Cred ca nu mai este niciun secret pentru mine ca voi candida pentru Senatul Romaniei, din nou, de aici, de la Dolj. Este o decizie pe care am luat-o destul de usor si de simplu pentru ca sunt senator al acestui judet din 2004, sunt membru al organizatiei locale de-aici, din Craiova, si sunt un om care am radacinile si inima aici, in Dolj, in Oltenia si in echipa de aici. Este o optiune naturala. Cred foarte mult in statornicie si in consecventa si vreau sa va asigur inca o data ca voi face tot ceea ce depine de mine ca nu numai aici, in Dolj, ci in toata tara, sa dau inapoi aceasta incredere pe c are am primit-o acum patru ani. Este o echipa puternica aici, la Dolj“, a spus Geoana.

Cu aceasta ocazie, Mircea Geoana i-a daruit liderului PSD Dolj, Ion Prioteasa, o caricatura reprezentandu-l pe acesta si pe Radu Berceanu intr-un ring de box, liderul PD-L Dolj fiind facut knock-out, asa cum s-a intamplat si in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean Dolj, batalie castigata de reprezentantul social-democratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.