Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut ieri ca a fost contactat de lideri ai PSD, inclusiv de Adrian Nastase, care i-au propus sa colaboreze pentru viitoarea guvernare. "Nu dau alte nume, dar au existat aceste discutii", a declarat Vadim. El a adaugat ca a fost sunat de Adrian Nastase, cu citeva zile inainte de alegeri. "El m-a sunat si m-a tinut la telefon 51 de minute", a precizat Vadim. La intrebarea de ce l-a sunat Nastase, acesta a raspuns: "Ca sa-mi ceara". Insa C.V. Tudor a refuzat sa dea alte amanunte.

Seful PRM a spus ca "este exclusa orice colaborare cu PSD". "PSD sa plece. Nu putem sa colaboram cu un partid care a cistigat alegerile prin frauda. Mai bine ma impusc public decit sa girez un guvern fraudulos", a afirmat C.V. Tudor. Intrebat daca PRM este dispus la o colaborare cu Alianta D.A., Vadim a raspuns ca "aceasta ar fi mai fireasca", dar "daca in PNL o sa mai fie un mafiot ca Dinu Patriciu nu se poate vorbi de nici o colaborare. (...) Eu sint sigur ca Patriciu a votat cu Nastase". Liderul PRM a mentionat ca, in cazul in care BEC va respinge cererile de anulare a alegerilor, partidul sau va boicota si lucrarile parlamentului.

"Sa vedem cum o sa guverneze", a zis C.V. Tudor. Solicitat sa spuna daca le va cere simpatizantilor PRM sa iasa in strada in cazul in care rezultatul alegerilor va fi acelasi, Vadim a precizat: "Noi nu incurajam tulburarile sociale. Nu cerem nimanui sa iasa in strada. Dar daca oamenii vor iesi si imi vor cere si mie sa ies, atunci o sa ies si eu". Corneliu Vadim Tudor le-a recomandat celor care l-au votat in turul intii sa boicoteze al doilea tur de scrutin, adica sa nu mearga la vot. "Il sfatuiesc si pe Traian Basescu sa nu se duca la turul doi. Il vor macelari", a adaugat Vadim.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.